Je ego overstijgen

Opnieuw geboren worden

Ben je klaar om opnieuw geboren te worden? Om je leven en bewustzijn op nieuwe manieren te ervaren, om je open te stellen tot meer vreugde, liefde, vrede, harmonieuze relaties en overvloed?
Ben je klaar om je zelfbeeld te transformeren van
een beperkt geïsoleerd zelf tot de pracht van het Goddelijke Zelf die je werkelijk bent?

Wanneer je klaar bent voor deze transformatie, om meer te kennen van de wijsheid, kracht, inspiratie en vrijheid van je Goddelijke Zelf, om pijn en lijden los te laten en je leven en je relaties op nieuwe manieren te zien, dan zal deze cursus jou bijstaan.

Orins reizen verheffen en verruimen je, ze leiden je tot het ervaren van het licht dat je ego ontmaskert en dat duidelijk maakt hoe het ego je heeft beperkt en je heeft laten lijden. Je zult dit toegenomen licht gebruiken om je gedachten, emoties en dagelijks leven te transformeren en om de begeleiding van je Goddelijke Zelf te horen.

Je zult manieren leren om de wijsheid, kracht en overvloed van je Goddelijke Zelf te contacteren en om de energie, zegeningen, vrijheid en vrede te kennen die het jou elk moment schenkt. Je zult de natuur van spirituele kracht verkennen en ervaren en weten wat het betekent om je ego te overstijgen.

Meditatie is een prima startpunt.

Deze meditaties zijn ook voor mensen die geen ervaring hebben met meditatie.

De workshop vindt plaats in mijn eigen huiskamer in een beperkt groepje waar er ook tijd is om persoonlijke vragen te beantwoorden.


Data:
04/06/2018 om 19:00u
11/06/2018 om 19:00u
18/06/2018 om 19:00u
25/06/2018 om 19:00u 

20 euro voor 1 workshop
80 euro voor de 4 workshops
mp3 40 euro

Tijdstip:


Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.