Meditatie workshop: leven in vreugde

Meditatieworkshop: Leven in vreugde


Meditatie is een goede manier om de liefde en vreugde in jezelf terug te ontmoeten. In 3 zaterdagvoormiddagen gaan we dit thema verder uitdiepen.

Hoe vind je vreugde die niet vervaagt?

Vreugde is een basisgevoel waar alles om lijkt te draaien. Wat je ook doet, waar je ook bent, wat je ook bezit: je goed voelen is altijd een proces binnenin jezelf. Om die band met jezelf uit te diepen kun je alvast inschrijven voor de cursus leven in vreugde.

Zoeken naar innerlijke vreugde

Het vinden van innerlijke vreugde en liefde krijgen we in onze westerse samenleving niet altijd mee tijdens het opgroeien. Misschien heb je het idee dat je geluk van buitenaf moet komen.

Soms kunnen externe factoren je voor een tijd een vorm van geluk bieden – maar dat effect blijft meestal niet duren. Het duurt steeds minder lang voor je de voldoening weer kwijtgeraakt. Meestal is er méér nodig om de vreugde te kunnen vasthouden.

Gewoon je best doen?

Misschien zie je imperfecte relaties met anderen als een bron voor jou ongeluk. Ondanks je pogingen de relaties met anderen te verbeteren, geraakte je niet veel verder. Je deed je best om jezelf of de ander te veranderen om toch maar die liefde of waardering van hen te krijgen.

Waarschijnlijk heb je dan ontdekt dat je best doen je eigenlijk niet veel bijgebracht heeft. Je raakte misschien zelfs verder van jezelf en de ander verwijderd. Omdat ‘je best doen’ niet écht jij was. Het klopte niet echt met wie jij bent en dat weerspiegelt je realiteit alleen maar.

Verbinden met jezelf via mediatie

Hoe kom je dan terug in contact met die liefde en vreugde in jezelf? Zonder je omgeving te willen veranderen of je partner, kinderen, collega’s,…de verantwoordelijkheid voor je geluk te geven? Je kunt je relaties pas herstellen als je eerst de band met jezelf herstelt.

Daarom is het belangrijk om jezelf te ontdekken, jouw waarheid, jouw vreugde, de liefde in jezelf, jouw dromen. Vandaaruit kun je een leven opbouwen dat echt bij je past. En net door trouw te zijn aan jezelf kun je nieuwe keuzes maken in je job en relaties – je trekt de juiste mensen en mogelijkheden aan.

In deze die drie zaterdagvoormiddagen gaan we dit thema verder uitdiepen met meditatie en gesprek. Zo kan je dit meenemen in je dagelijks leven.

Wanneer

11 maart -1 april en 15 april

Telkens van 9:30u tot 12:00

Er is meditatie en gesprek

Prijs:

120 euro voor de cursus ebook inbegrepen

mp3 40 euro 

Adres:

Integral Edge 

Kromvelde 19

9940 Evergem Belzele 

Alvastvan harte welkom!

Tijdstip:


Locatie:

Integral Edge
Kromvelde, 19
9940 Evergem Belzele

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.