Self-exciting

Na het ontwaken van je lichtlichaam ben je bewuster geworden van de subtiele energie├źn en hoe je deze in alle delen van je leven kunt toepassen. Self-exciting brengt je de vaardigheden om je bewustzijn te verhogen en zelf te kiezen wanneer en hoe lang je in de lichtlichaamsenergie├źn vertoeft.

Wanneer je energie en licht self-exciting worden, draagt alles wat je doet bij aan je groeiende licht. Alle energie brengt je hoger en voedt je wezen. Dingen gaan moeiteloos. Je geniet van de energie die je genereerde. Je energie wordt mooier en je licht begint uit zichzelf meer licht op te wekken, zonder dat je hiervoor iets moet doen.

Door je in de self-exciting niveaus te begeven kun je op twee plaatsen tegelijk zijn: je bent zowel de observerende als de ervarende. Je bevindt je in een ander tijdsgebied. Dingen kunnen tegelijkertijd snel en traag zijn. Er is een gevoel van eenheid. Je kunt voelen hoe je in al de rest past.

Door de techniek van het onderuit gaan te leren, verkrijg je toegang tot de vierde en de vijfde dimensies. Je bent in de stroom en die stroom krijgt een ander karakter. Licht beweegt zich anders en wordt tastbaarder. Het kan de materie, zoals het licht in je cellen, dieper raken.

Er is een gevoel van vreugde en spel in de dingen die je doet. Je uiterlijke leven is afgestemd op je innerlijke leven, je kent je waarheid en je leeft ze. Je woorden, acties en omstandigheden weerspiegelen wie je diep vanbinnen bent.

data: 4 juni 18 juni 2juli 30juliprijs: 150 euro
mp3 155 euro 

Tijdstip:


Locatie:

Mieke Detailleur
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.