Workshop: Dicht bij jezelf

Dicht bij jezelf komen

Aan de basis van persoonlijke problemen (op liefdesvlak, werkvlak of financieel) liggen vaak negatieve overtuigingen die je hebt over jezelf of het leven. Misschien ben je je daar niet eens van bewust en blijf je met de oppervlakkige problemen worstelen.

Mogelijk schuif je de schuld af op je partner, je werkgever, de slechte economische tijd, etc. En ga je op zoek naar een nieuwe wederhelft of job. Maar pas als je ontdekt wat je onderliggende overtuigingen zijn, pak je je problemen écht aan.

Welke overtuigingen heb je?

Onder je liefdes-, werk- en geldproblemen zitten er vaak angsten en overtuigingen dat je niet goed of waardevol genoeg bent. Ook gevoelens van schuld, schaamte en minderwaardigheid sturen hoe je naar het leven kijkt.

Daarom is het belangrijk dat je terug leert voelen. Dat je even stil wordt en luistert naar jezelf.

• Hoe is de relatie met jezelf? Kan je liefde en tederheid voelen?
• Is er vrede in jezelf aanwezig of heerst er onrust?
• Heb je binnenin een gevoel van rijkdom of is er angst of een gevoel van tekort?
• Ben je tevreden met jezelf of voel je afkeuring?

Alles begint binnenin jezelf. Als de relatie met jezelf goed aanvoelt, worden relaties met anderen ook beter. Is er liefde en tederheid voor jezelf? Dan is er ook meer van en voor anderen. Als je rust vindt in jezelf, zal er meer rust zijn in je omgeving. Als je rijkdom vindt in jezelf, vind je rijkdom in je leven.

Misschien denk je nu: makkelijker gezegd dan gedaan! Maar ik spreek uit ervaring. Er waren tijden dat onrust, onvrede en angst mijn leven beheersten. Er was geen liefde voor mezelf.

Maar ik leerde dat veel problemen ontstaan omdat we vergeten naar onszelf te luisteren. En dan bedoel ik niet naar je gedachten of persoonlijkheid…wel naar je ware zelf.

Bron van rust binnenin

Misschien heb je altijd je best gedaan voor anderen maar heb je net daardoor verkeerde keuzes gemaakt. Dat ontdekken doet pijn maar het toont je ook dat je nu een andere weg kan inslaan. Je ware zelf toont je altijd de juiste richting. Zonder omwegen.

Hopelijk ontdek je dat er binnenin jezelf een bron van liefde, rust en vrede aanwezig is. Via onder andere meditatie kom je terug dicht bij die bron.

De meditatieworkshop ‘dicht bij jezelf ’ gaat telkens door op donderdagvoormiddag om half tien.

In iedere workshop ligt de klemtoon net iets anders. Bijvoorbeeld op zelfliefde, je emoties rustiger maken, … Er is telkens ruimte om ook je persoonlijke twijfels of problemen aan bod te laten komen.

Prijs: 15 euro

Tijdstip: 09:30u tot 11:30u

Tijdstip:


Locatie:

Mieke Detailleur
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.