Workshop: je ego overstijgen2

Je ego is eigenlijk wat je denkt dat je bent door wat je geleerd hebt in je kinderjaren en wat je opgeslagen hebt als de waarheid. Het is ook je denkwereld en soms ga je mee in verhalen van jezelf of van anderen.
Het zijn gelukkig maar verhalen het hoeft niet jouw werkelijkheid te zijn.

Je denken misleidt je zo dikwijls

Je denken en je programmatie vormen je wereld zonder dat je dat bewust beseft. Het vormt jouw ego of je persoonlijkheid. Daarom val je ook zo dikwijls in herhaling,

je hebt steeds goede voornemens in je liefdesleven of je wil het goed doen voor je kinderen, je wil ook succes met de dingen die je graag doet, je wil een fijne vriendenkring,…

Maar buiten je wil om heb je weer dezelfde ruzie met je partner, ben je niet de ouder die je wil zijn of lukt het niet de dingen te bereiken die je wilt bereiken,… Je probeert naar oplossingen te zoeken maar veelal herhaal je hetzelfde.

Anders omgaan met emoties

Dat is omdat je programmatie, je onderliggende veelal onbewuste geloven en overtuigingen het overnemen van jou. Waardoor ook allerlei emoties de overhand nemen. Want je had die goede bedoelingen en dan lukt het weer niet en je blijft een beetje hangen in een cirkeltje.

Terwijl je eigenlijk zo je best doet en dat is lastig.In je hoofd raak je daar niet uit en daarom ben ik zo dankbaar voor deze begeleide meditaties.

In deze meditatiereeks leer je kijken vanuit jezelf naar je leven. Vanuit een dieper stukje in jezelf naar dingen die nu moeilijk zijn in je leven of die je eigenlijk wil veranderen. Je leert ook anders omgaan met lastige emoties. Waardoor je leven er echt anders gaat uitzien.

Aangezien ik al jaren zelf mediteer heb ik vrij veel ervaring in het overstijgen van mijn ego en help ik daar heel graag andere mensen mee. Je ego overstijgen is terug je echte zelf leren kennen.

In deze workshop leer je een staat van ontspanning bereiken waardoor je naar je gedachten en emoties kan kijken.
Je leert luisteren naar je innerlijke wensen die soms heel anders zijn dan die van je persoonlijkheid.
Je leert je verbinden met jezelf waardoor je ook echt leert verbinden met anderen.

Met deze cursus laten we goddelijke liefde ontwaken, blijven we helder rond emoties, veranderen we situaties en bevrijden we vastzittende emoties door contact met het goddelijke zelf. We ervaren oneindige mogelijkheden, kiezen voor de beloning van een vredig leven, houden van onszelf en leren omgaan met negatieve emoties. We bevrijden onszelf van de herhaling van het verleden, laten de pijn los door tegenstellingen te overstijgen. We verdiepen en continueren de innerlijke vrede. We accepteren meer vrede, vreugde en liefde.

Deze materie geeft je de kracht om voor je authentieke zelf te kiezen. Deze cursus is gebaseerd op de nieuwe Goddelijke Wil serie van Orin.

Data en prijzen:

zaterdag 27/07/2019 van 9u30 tot 17u00

75 euro 

Er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt waar je tijdens de middagpauze iets kan gaan eten.

Tijdstip:


Locatie:

Mieke Detailleur
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem /Belzele

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.