Workshop: Kracht door bewustwording

Volg een workshop mediteren

In mijn coachingpraktijk help ik je om dichter bij jezelf en je emoties komen door persoonlijke gesprekken. Met mijn meditatieworkshops wil ik nu hetzelfde doen.

Omdat ik meditatie zelf zo positief ervaar, wil ik het graag aan anderen doorgeven. Voor velen lijkt het nog iets onbekends, maar mij biedt het gewoon zoveel meer rust. Het brengt me dichter bij mijn ware natuur en geeft met meer zelfvertrouwen.

Heb je ook zin om te leren mediteren of wil je het gewoon eens proberen?  Schrijf je dan in voor de workshop: Kracht der Bewustwording

Over de workshop

Kracht der Bewustwording is een Orincursus waarin je leert luisteren naar je ware zelf. Je gaat op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en met anderen. En brengt zo diepgaande veranderingen in je relaties, je zelfbeeld, en je capaciteit tot liefhebben en geliefd worden.

Daarnaast leert de cursus je alert en harmonisch blijven. Je ontdekt hoe je omgaat met energie en weert negatieve buien van mensen rondom jou. Kortom: je maakt contact met je bron van innerlijke wijsheid.

Data en tijdstip

Maandag 9 september 19.00u tot 21.00u
Maandag 16 septembervan 19.00u tot 21.00u
Maandag 23 september van 19.00u tot 21.00u
Maandag 30 septembervan 19.00u tot 21.00u

Prijs: 60 euro of 15 euro per workshop
Adres: Belzeledorp 26/103 9940 Evergem

Tijdstip:


Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.