Workshop: Leven in vreugde deel2

 

Je zoekt naar vreugde en rust – net als iedereen. Soms vind je het in de buitenwereld. Maar nog voor je het goed kunt vatten, is het kortstondig geluk alweer verdwenen en ga je op zoek naar nieuwe zaken die je vreugde brengen. Toch voel je diep van binnen dat er meer is.

Meditatie en rust

Door meditatie open je de schat aan vreugde die in jezelf verborgen ligt. Mediteren schenkt je onmiddellijk vreugde en liefde. En ook een diepe rust in jezelf. In de reeks Orin-meditaties gaan we samen op zoek naar wat jou het gelukkigst maakt. Want door je eigen pad te volgen, ervaar je meer vreugde. We focussen ook op zelfwaardering, zelfliefde en jezelf leren openstellen.

Hoe meer vreugde in je leven komt

De vreugde die ik bedoel gaat niet over kortstondige momenten van vreugde, die mogen er natuurlijk ook zijn. Maar ik heb het over een diepere vreugde in jezelf. Die diepere vreugde is eigenlijk altijd bij jou aanwezig, je hoeft je er alleen maar bewust van te worden.  Als baby en peuter was je je er al bewust van, maar stilletjes aan ben je het verloren. Je hebt een soort van persoonlijkheid aangenomen die berust op ervaringen en gedachten uit je kinderjaren, je jeugd en ook als volwassen persoon.

Ideeën rond je persoonlijkheid

Veel ideeën rondom je persoonlijkheid zijn overtuigingen geworden die je bent gaan geloven. Zoals: ik ben angstig, ik ben beter dan, ik doe nooit iets goed, ik ben niet goed genoeg of ik ben het niet waard,… herkenbaar? Als je zo gedachten hebt dan mag je er zeker van zijn dat het vast gewortelde overtuigingen zijn van je persoonlijkheid. Klinkt misschien niet leuk, maar gelukkig zijn ze een creatie van je persoonlijkheid. Een verhaal die je bent gaan geloven en gelukkig is het maar een verhaal.

Je kan ook andere keuzes maken

Omdat je persoonlijkheid door gebeurtenissen en ervaringen die negatieve gedachten gaan geloven is, creëert ze soms een heel negatieve werkelijkheid. Het leuke daaraan is: eens je beseft dat het maar een creatie is van je persoonlijkheid dan kan je stoppen met die negatieve overtuigingen over jezelf voor waar aan te nemen. Kan je kiezen voor een andere werkelijkheid.

(tekstbron: Light Body Institute Brugge)

Schrijf je nu in voor:

Zaterdag 30/09//2017 van 14u00 tot 17u00

​zaterdag 21/09/2017 van 14u00 tot 17u00
Zaterdag 28/10/2017 van 14u00 tot 17u00 

25 euro voor 1 workshop

 

Tijdstip:


Locatie:

Mieke Detailleur
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem /Belzele

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.