Workshop: Overvloed en Liefde

In deze workshop ga je leren hoe je meer overvloed in elk gebied van je leven kan brengen. 

  • Je leert je gedachten en acties af te stemmen op overvloed
  • Je krijgt een oefening om te leren ontvangen en onbegrensd liefde, vreugde, overvloed en rijkdom in je leven toe te laten. 
  • Oude overtuigingen en programma’s opruimen - Je overtuigingen creëren je realtiteit. Dit is een krachtig en levensveranderend proces om niet werkende overtuigingen rond geld te identificeren en los te laten en om nieuwe patronen te scheppen.
  • Je verbinden met je ziel en gidsen - Je werkt met een gids en met een ziel om geld te creëren en om je levensdoel te vervullen.
  • Angsten en twijfels loslaten - Je leert de angsten die je ervan weerhouden om overvloed te hebben, loslaten en in jezelf en in je onbegrensde capaciteit tot het creëren van overvloed te geloven.

Tussen de meditaties is er tijd voor gesprek en antwoord op persoonlijke vragen.

Veel mensen kunnen hun levenswerk geen vorm geven omdat ze niet weten hoe ze het geld en de vaardigheden die ze daarvoor nodig hebben kunnen creëren. Overvloed geeft aan hoe je geld kunt creëren en andere dingen die je wilt gebruiken als instrumenten voor je levensvreugde en groei.

Data en prijzen:

zondag 17/03/2019 van 9u30 tot 17u00

75 euro

Er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt waar je tijdens de middagpauze iets kan gaan eten.

Tijdstip:


Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.