Workshop: Vind meer innerlijke rust

We zijn allemaal op zoek naar vreugde, naar innerlijke rust – naar vrede. Soms vind je het in de buitenwereld. Maar nog voor je het goed kunt vatten, is het kortstondig geluk alweer verdwenen en ga je op zoek naar nieuwe zaken die je vreugde brengen.

Door meditatie open je de schat aan vreugde die in jezelf verborgen ligt. Mediteren schenkt je onmiddellijk vreugde en liefde. En ook een diepe rust in jezelf. In de reeks Orin-meditaties gaan we samen op zoek naar wat jou het gelukkigst maakt. Want door je eigen pad te volgen, ervaar je meer vreugde.

We focussen ook op zelfwaardering, zelfliefde, je verbinding herstellen met jezelf en anderen. Elke week komt er een ander thema aan bod. Ook interessant voor partners die een hechtere relatie willen.

Deze avonden zijn voor mensen die eens willen proeven van mediteren.

Er is ook tijd voorzien om persoonlijke problemen te verhelderen. Anderen herkennen zich soms in jouw problemen. Maar dat is volledig vrijblijvend. Ik geef mijn eigen ervaringen door en beantwoord je vragen.
De workshop vindt plaats in mijn eigen huiskamer in een beperkt groepje waar er ook tijd is om persoonlijke vragen te beantwoorden.

Dit gaat telkens door op woensdagavond

Prijs: 15 euro per workshop
"Schrijf je hier in"

Tijdstip:


Locatie:

Mieke
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem /Belzele

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.