Workshop: Je ego overstijgen 1

Even stil staan bij wie je echt bent, even loslaten van al dat denken en die verhalen in je hoofd. In moeilijke momenten lijkt dit soms zo moeilijk, je blijft precies maar rondjes draaien in je hoofd.

Soms kan een kleine verstoring in je leven een heel verhaal maken in je hoofd en je raakt er maar niet uit. Je zoekt naar oplossingen maar eigenlijk herhaal je telkens weer het oude.

Dat komt omdat je hoofd een beetje is zoals een computer: je kan niet putten uit iets nieuws, je kan er alleen maar uithalen wat er al in zit. Nieuwe inzichten komen van iets dieper in jezelf en die komen meestal niet als je er naar op zoek bent, maar eerder als je loslaat.

Dat gebeurt bijvoorbeeld als je een wandeling maakt in de natuur, onder de douche of als je aan het genieten bent. Dan hoor je een dieper stemmetje. Ook in meditatie is dat zo: je laat eventjes al die verhalen en al die gedachten los en je komt bij jezelf, bij liefde, bij stilte, bij vreugde, bij overvloed want dat is allemaal aanwezig in jou.

Daarom organiseer ik de cursus “je ego overstijgen”. In deze cursus wordt je begeleidt om stap voor stap je ego los te laten en bij dat diepere te komen in jezelf. Van daaruit naar je leven te kijken, naar je intenties van binnenuit.

Ik ben er zeker van dat het andere intenties gaan zijn dan de intenties van je hoofd.  Door bij jezelf te komen en rust en vreugde te vinden in jezelf, zal ook je buitenwereld veranderen. In deze cursus ga ik je niks leren bedenken, maar ik ga je leren luisteren en nee dat is niet zweverig of moeilijk want als kind kon je het al. Het is gewoon terug dichter bij je eigen natuur komen en verlangens van daaruit zijn niet zo ingewikkeld dan die van je hoofd.

Van daaruit ga je ook beter kunnen voelen waarom dingen niet lukken in je leven en kan je ook zien dat wat je gelooft met je denken niet altijd het juiste is.

Deze cursus leert je dus terug verbinding maken met iets dat heel natuurlijk is in jezelf en van daaruit zal ook de verbinding met anderen helemaal anders zijn.

Het is belangrijk om dit ook mee te nemen in je dagelijks leven, daarom zal ik er 2 zondagen aan besteden. Daarna kan je er thuis zelf mee aan de slag.

Geef me gerust een seintje als je je aangetrokken voelt tot deze cursus, als je het gevoel hebt dat je echt iets wil veranderen in je leven en je er klaar voor bent om te leren mediteren.

Data en prijzen:

zondag 10/11//2019 van 9u30 tot 17u00
zondag 24/11/2019 van 9u30 tot 17u00

65 euro per workshop
120 euro voor de 2 workshops

Er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt waar je tijdens de middagpauze iets kan gaan eten.

Meer info of inschrijven via:
Gsm: 0471 40 59 39
Mail: mieke@rustinjehoofd.be

Tijdstip:


Locatie:

Rust in je Hoofd
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem /Belzele

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.