Workshop: Je ego overstijgen 3

Je begeertelichaam is het deel van je ego dat bestaat uit wensen, verwachtingen en verlangens. In deze cursus zul je je Goddelijke Zelf contacteren en je begeertelichaam evolueren naar een nieuw gebied van gewaarzijn dat overeenstemt met de Goddelijke Wil en je Goddelijke Zelf in plaats van het massabewustzijn en de verlangens van andere mensen over jouw leven.

Deze evolutie is meer dan het veranderen van wat je verlangt. Je nieuwe begeertelichaam wordt een helder kanaal zodat het Goddelijke doorheen jou kan stromen. Je trekt prachtige omstandigheden naar je toe die voordien niet mogelijk waren. Je kunt de dingen creƫren die jou echt vervullen en je leven verrijken.

Wanneer je de begeertes van het ego transformeert, wordt je steeds vaardiger om de innerlijke stilte te ervaren en volledig aanwezig te zijn in elk moment. Je kunt jezelf ervaren als stralend licht, liefde en wijsheid. Je hebt een toenemende ervaring van vrede, vrijheid en ruimte. Je ervaart grotere voldoening, dankbaarheid en waardering voor de rijkdom van je leven zoals het is.

Tekstbron: Light Body Institute

Data en prijzen:
zondag 10/11//2019 van 9u30 tot 17u00
zondag 24/11/2019 van 9u30 tot 17u00

65 euro per workshop
120 euro voor de 2 workshops

Er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt waar je tijdens de middagpauze iets kan gaan eten.

Meer info of inschrijven via:
Gsm: 0471 40 59 39
Mail: mieke@rustinjehoofd.be

Tijdstip:


Locatie:

Mieke Detailleur
Belzeledorp 26/103
9940 Evergem

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.