Workshop: Kracht door bewustwording

Volg een workshop mediteren

In mijn coachingpraktijk help ik je om dichter bij jezelf en je emoties komen door persoonlijke gesprekken. Met mijn meditatieworkshops wil ik nu hetzelfde doen.

Omdat ik meditatie zelf zo positief ervaar, wil ik het graag aan anderen doorgeven. Voor velen lijkt het nog iets onbekends, maar mij biedt het gewoon zoveel meer rust. Het brengt me dichter bij mijn ware natuur en geeft met meer zelfvertrouwen.

Heb je ook zin om te leren mediteren of wil je het gewoon eens proberen?  Schrijf je dan in voor de workshop: Kracht der Bewustwording

Over de workshop

Dit is een stap voor stap opleiding om alles als energie te leren ervaren en te leren hoe je aan energiewerk kunt doen. Je leert op een gemakkelijke manier om directe en diepgaande veranderingen te brengen in je relaties, je eigenbeeld, je capaciteit tot liefhebben en geliefd worden. Van hieruit vorm je een nieuwe toekomst.

Je leert gebundeld, alert en harmonisch te blijven, om de positieve, opbouwende energie├źn rond jezelf te verhogen en anderen onvoorwaardelijk hulp en healing te bieden. Je gevoeligheid voor energie wordt een gave waardoor je niet langer aangestoken wordt door de negatieve buien van mensen rond jou.

Je houdt vol zelfvertrouwen contact met je kern en je bron van innerlijke wijsheid. Dit betekent een sterke impuls voor je intuïtieve zintuigen en telepatische communicatie. Het contact met je Hogere leiding wordt steviger.

Er is geen voorkennis vereist. Kracht door Bewustwording vraagt geen voorafgaande opleiding of ervaring met meditatie. Het kan zowel dienen als een intense kennismaking met deze materie en als een waardevolle verdieping voor zij die zich al op een pad van groei bevinden.

Tekstbron: Light Body Institute 


Data en tijdstip

Maandag 9 september 19.00u tot 21.00u
Maandag 16 septembervan 19.00u tot 21.00u
Maandag 23 september van 19.00u tot 21.00u
Maandag 30 septembervan 19.00u tot 21.00u

Prijs: 60 euro of 15 euro per workshop
Adres: Belzeledorp 26/103 9940 Evergem

Tijdstip:


Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.