yoga en meditatieweekend met als thema: overvloed

'Tot rust komen in een groene omgeving'.

Een combinatieweekend met yoga - meditatie.

Overvloed is een woord die we niet zoveel gebruiken. Maar wat is dat dan, een cursus overvloed?

Dit is een geleide meditatiecursus waar je leert mediteren, even dicht bij jezelf te zijn en tot rust te komen.

Je leert luisteren naar wat je graag wenst en je leert hoe je datgene je wenst kan aantrekken.

Want met je denken heb je dikwijls tekort: tekort aan geld, tekort aan liefde, tekort aan mensen rondom jou, tekort… Soms wil je dan meer en anders, maar je denkt onbewust constant in een tekort. Door van uit dat tekort denken ga je heel weinig overvloed of leuke omstandigheden creëren.

In deze cursus leer je vanbinnen uit voelen wat je nodig hebt en worden je manieren aangereikt om dat ook aan te trekken.

Want soms wil je iets en je sluit het onbewust op voorhand al af. Met zinnen zoals: voor mij is dat niet weggelegd, dat lukt me nooit,  dat zou mooi zijn maar… ergens geloof je dus niet dat het kan en het universum kan het je dan ook niet geven.

Daarom is het belangrijk om positieve energie op te bouwen voor de dingen die je wenst en dat je gelooft dat positieve verandering in je leven mogelijk is. In deze cursus leer je ook om de angst en twijfel die je hebt rond bepaalde wensen los te laten.

Onbewuste overtuigingen en programmaties die al spelen vanuit je kinderjaren houden je soms ook tegen om de juiste job, relatie, geld, etc. aan te trekken en ook hier gaan we dieper op in.

Overvloed komt dus eigenlijk van binnen uit, vanuit die liefde voor jezelf en ook dat zijn thema’s die deze dag zeker aan bod komen. Zelfliefde, zelfwaardering en je zelf mogen zijn.

Deze 2 dagen gaan  we dieper ingaan op overvloed en het creëren van wat je graag wenst.  Je leert je openstellen voor nieuwe overtuigingen en wat je graag wenst in je leven. 

Deze cursus is voor iedereen er is geen voorkennis nodig. Ook voor mensen die gewoon zijn om te mediteren is dit een heel boeiende cursus.

Data en prijs:

zondag 17/10/2020 van 9:30u tot 17:00u

zaterdag 18/10/2020 van 9:30u tot 17:00u 

190 euro voor 2 dagen 

2 x vegetarische middagmaal inbegrepen.

Adres:

"In een stille plek tot rust komen in een groen kader"

Integral Edge

Kromvelde 19,

9940 Evergem Belzele.

Je bent alvast van harte welkom!

Tijdstip:


Locatie:

Integral Edge
Kromvelde 19
9940 Evergem /Belzele

Schrijf je hier in:

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.