Blog

Een goed gevoel door zachtheid en liefde toe te laten

| Een goed gevoel
Een goed gevoel door zachtheid en liefde toe te laten

Even stil worden en luisteren hoe het met jou gaat, neem je daar soms tijd voor? Zachtheid en liefde voor je lichaam, je geest en jezelf.

Je eigen energie voelen en zachtheid en liefde toelaten, samensmelten met liefde en zachtheid. Het is zalig om daar dagelijks tijd voor te nemen en in je leven te integreren en… toch hollen zoveel mensen zichzelf voorbij, zonder even tot rust te komen.

Terwijl elke mens verlangt naar rust, naar liefde, naar zachtheid lijkt er in deze prestatiemaatschappij zo weinig plaats te zijn voor die dingen, die het allerbelangrijkste zijn, waar elke mens naar verlangt.

De verbinding met jezelf, de verbinding met anderen.

Soms verlang je dan dat je partner, kinderen, ouders, vrienden, collega’s of klanten liefdevoller of zachter zijn, maar het begint bij jou.

Als jij zachter en liefdevoller wordt voor jezelf, wordt de wereld rondom jou zachter en liefdevoller.
Je gaat dat energetisch uitstralen en onbewust vangen anderen het op, dus hopen dat je omgeving verandert als er in jou niks verandert, is een illusie.

Het begint dus met even stil worden en te luisteren, hoe gaat het met jou?
Durf je bij die zachtheid en die liefde in jezelf te komen?
Wil je terug die verbinding vinden met jezelf?
Terug het diepere in jezelf vertrouwen?

Onrust, depressie, burn-out, verslavingen, etc. zijn alleen maar signalen dat je die verbinding ergens verloren bent.
Het is niet eens zo moeilijk om dat terug te vinden, terug bij je eigen natuur en bewustzijn komen. Je kon het als baby, je kon het als kind en door maatschappelijke normen en waarden ben je er niet meer bewust van.
Door bewustwording en meditatie en ook ademhalingstechnieken kan je terug die verbinding vinden met jezelf, met anderen, met de natuur, met de wereld.

Door liefde en zachtheid toe te laten en de verbinding met jezelf en anderen terug te vinden verandert ook je leven positief. Succesvolle mensen zijn op de eerste plaats verbonden met zichzelf en de wereld. Een relatie waar er verbinding is met jezelf en met de andere wordt veel echter, mooier en hechter.

Ik help je graag om terug die verbinding met jezelf te vinden en te herstellen zodat je in een positieve stroom terecht komt. Vanaf 4 september start ik terug met de cursus:"je lichtlichaam ontwaken", waar je terug leert om vanuit jezelf te gaan leven en die zachtheid en liefde in jezelf toe te laten. 

Wil je meer info? Stuur me gerust een mailtje of kom even op een vrijblijvende kennismakingssessie.
Ontdek hier alle workshops van het najaar!

Ik start ook met een nieuw traject waarbij ik je 6 maanden begeleidt om dichter bij jezelf te komen, liefde en zachtheid te ontmoeten en van daaruit stappen onderneemt naar het leven dat je werkelijk wenst. Klik hier voor een vrijblijvende kennismakingssessie

avater
Over de auteur

Ik ben Mieke, coach van Rust in je Hoofd.

Ik bied coaching aan iedereen die minder gejaagd en meer bewust wil leven. Dat doe ik niet door te zeggen hoe het moet, maar wel door een luisterend oor te bieden en mensen zelf tot inzichten te laten komen. Met deze aanpak probeer ik rust te brengen in het hoofd, de buik en het leven van kinderen, jongeren en volwassenen.

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.