Blog

Gelukkig zijn, start met een onderzoek

| Geluk
Gelukkig zijn, start met een onderzoek

Wil jij gelukkig zijn?

Ik zeg alvast volmondig ‘ja!’ Gelukkig zijn is iets waar iedereen naar streeft. Veel mensen zoeken geluk in de toekomst: een nieuwe auto, huis, job, carrière een nieuwe relatie, … Maar diep van binnen blijft er iets knagen.

 

 

Ervaar je nu geluk?

We staan niet altijd stil bij wat we denken en geloven. Soms loopt het leven niet zoals je wilt. En je krijgt het gevoel dat het niet anders kan.

Ga eens op onderzoek uit bij jezelf:

      Wat er mis ging …

Als klein kind of in je vroege jeugd, krijg je al veel ideeën over jezelf. Vaak negatief: ‘ik ben het niet waard graag gezien te worden, ik ben niet goed genoeg, ik heb geen kracht om af te slanken.’ Vul zelf maar aan. En als volwassenen blijven die overtuigingen overeind. 

Ga op onderzoek!

Ga eens op onderzoek uit bij jezelf: wat zijn jouw overtuigingen over relatie, ouderschap, je job, je financiële situatie? En vooral: zijn die overtuigingen functioneel? Brengen ze je vooruit? Of zijn ze zo negatief dat ze je tegenhouden om je leven te leiden zoals jij het wilt?

Coaching

Kritisch kijken en luisteren naar je gedachten en overtuigingen, schept veel helderheid. In mijn coachinggesprekken kijk ik naar welke dingen jij gelooft over jezelf. Zo kun je nieuwe keuzes maken, meer rust ervaren en ben je op weg naar een gelukkig leven!

 

 

avater
Over de auteur

Ik ben Mieke, coach van Rust in je Hoofd.

Ik bied coaching aan iedereen die minder gejaagd en meer bewust wil leven. Dat doe ik niet door te zeggen hoe het moet, maar wel door een luisterend oor te bieden en mensen zelf tot inzichten te laten komen. Met deze aanpak probeer ik rust te brengen in het hoofd, de buik en het leven van kinderen, jongeren en volwassenen.

Reacties

Er zijn op dit moment nog geen reacties, reageer als eerste!

Reageer

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.