Blog

Kan jij rust vinden in je relatie(s)

| Relaties - rust vinden
Kan jij rust vinden in je relatie(s)

Conflicten, ruzies of storingen in je relatie(s) brengen je soms heel wat onrust.
Soms leg je de schuld bij de andere of neem je het allemaal teveel op jezelf.
Veel mensen vragen zich bij conflicten af: wat doe ik verkeerd? Wat gaat er mis? Waarom overkomt mij dit nu?

Een diepere waarheid

In wezen is er geen schuld. Niet bij jezelf en ook niet bij de andere persoon. Er schuilt in elke situatie een diepere waarheid.Dat is soms moeilijk te geloven, het lijkt dan veel simpeler om boos te worden op jezelf of op de andere persoon. Maar deze oplossingen zorgen voor nog meer onrust.

Wat te doen?

Belangrijk is om uit het verhaal stappen, dan kom je bij die diepere waarheid in jezelf. Vandaar uit kan je dan helderder naar de situatie kijken, niet vanuit dat verhaal maar vanuit de realiteit.

vanuit de realiteit.

Dan ervaar je pas wat je ├ęcht voelt en ook hoe de andere persoon zich voelt. Meestal is dat toch wat anders dan je bedacht had.

Verbondenheid

Het is belangrijk dat je jezelf ook in vraag stelt met vragen zoals: ben ik trouw aan mezelf geweest? Was ik wel duidelijk in deze situatie? Wat toont die persoon mij dat ik zelf niet zag bij mezelf?

De relaties die in je leven komen, weerspiegelen altijd de relatie die je hebt met jezelf. De relatie met jezelf kan je altijd herzien door tijd te maken om bij jezelf te komen, tijd te maken voor stilte en tijd te maken om het echte in jezelf te zien.

Yogalessen

In mijn persoonlijke coaching sessies en yogalessen leer ik je altijd om even stil te worden en uit je verhaal te stappen. Op die manier kan je naar jezelf en je relaties kijken vanuit een ander perspectief.

Vanaf dinsdag 4 mei gaan in Lovendegem bij Qimoonyoga de yogalessen terug door (momenteel in de tuin). Dit telkens op dinsdagavond van 18:30 u tot 19:30 u. We hopen alvast op de zon! 

Klik hier om je plaats te reserveren.

Wil je liever een gesprek voor persoonlijke coaching, kinder coaching, chakrareading of reading waarbij ik je help om bij je innerlijke blokkades te komen? Geef dan gerust een seintje.
 

avater
Over de auteur

Ik ben Mieke, coach van Rust in je Hoofd.

Ik bied coaching aan iedereen die minder gejaagd en meer bewust wil leven. Dat doe ik niet door te zeggen hoe het moet, maar wel door een luisterend oor te bieden en mensen zelf tot inzichten te laten komen. Met deze aanpak probeer ik rust te brengen in het hoofd, de buik en het leven van kinderen, jongeren en volwassenen.

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.