Blog

Meer overvloed in je leven.

| Overvloed
Meer overvloed in je leven.

De angst van de laatste weken laat zijn sporen na op alle gebied. Gezondheid, werk, eenzaamheid, gescheidenheid, sommigen moeten ook plots afscheid nemen van geliefden...

Angst voor tekorten

Het vertrouwen is wat zoek momenteel. In de wereld is er momenteel angst voor tekorten op alle gebied, daarom is het In deze tijden belangrijk dat je durft te vertrouwen op je innerlijke leiding.

Die innerlijke leiding laat je oplossingen zien en draagt ook zorg voor jou.

Meestal zoek je naar oplossingen in je hoofd met je verstand en daar is niets mis mee, maar toch… herhaal je dan wat je al weet.

Nieuwe informatie

Nieuwe informatie en groei komt altijd van dat diepere in jezelf. Je kan je laten dragen of meevoeren door die wijsheid in jezelf.

Er is wel een bereidheid nodig om even niet te denken en je te laten meevoeren met die stilte in jezelf. Je laten meevoeren met jouw wijsheid, jouw bewustzijn, jouw innerlijke wereld.

Je kan even je ogen sluiten en voelen hoe verbonden jij bent, met wat je nu hebt… Je geliefden, je auto, je huis, je geld, je job, maar ook je gezondheid, je lichaam.

Hoe verbonden ben je?

Gewoon even voelen hoe verbonden je bent, laat je onmiddellijk al groeien.  Je wordt bewust van iets in jezelf dat met alles verbonden is, een gevoel van liefde.

Die liefde, die verbondenheid laat jou groeien naar een hoger bewustzijn. Maar vooral ook naar wie jij echt bent, naar jouw waarheid, naar jouw ziel, naar bewustzijn.

Bewustzijn

Jouw groei naar hoger bewustzijn - naar echt jezelf zijn, is jouw overvloed.

Je hoeft dus niks te vrezen, want alles is daar. Die verbinding, dat liefdesgevoel, is zo belangrijk.

Daarom is het ook zo belangrijk om je te verbinden met wat je wenst.

Speelsheid en vrijheid

Angst is ook een verbinding: dan ben je zo bang om iets niet te hebben dat je ook een verbinding maakt met het ‘niet hebben’.

Zo gaat je trilling naar beneden en je zakt als het ware in groei en soms zak je steeds dieper en dieper omdat je die verbinding kwijt bent met wat je eigenlijk graag wilt.

Het is dus heel belangrijk dat je terug verbinding zoekt met wat je wenst, dan ga je terug in verbinding met liefde en je groeit. Je stijgt als het ware hoger in trilling.

Hogere stijgen is dus in verbinding gaan met wat je graag wilt en met wat je graag wenst.

Er is daar rust, beweging, speelsheid en vrijheid. Het is alsof er een nieuwe wereld opengaat die veel ruimer is. Je komt dan in een positieve stroom terecht.

Het is nu meer en meer belangrijk om mee te gaan met die hogere stroom van wijsheid, van liefde, van vreugde.

avater
Over de auteur

Ik ben Mieke, coach van Rust in je Hoofd.

Ik bied coaching aan iedereen die minder gejaagd en meer bewust wil leven. Dat doe ik niet door te zeggen hoe het moet, maar wel door een luisterend oor te bieden en mensen zelf tot inzichten te laten komen. Met deze aanpak probeer ik rust te brengen in het hoofd, de buik en het leven van kinderen, jongeren en volwassenen.

avater rust in je hoofd

Wil je je ook beter voelen in je vel? Maak dan gerust een afspraak voor deskundige coaching, afslankbegeleiding of kindercoaching

Bedankt!
Sorry, u gaf een ongeldig e-mail adres op. Gelieve het opnieuw te proberen.

Schrijf je nu in om regelmatig tips te krijgen voor meer rust in je hoofd.