Intake gesprek

Over rust in je hoofd

 

Profielfoto mieke

 

Heb je nood aan coaching om je faalangst te overwinnen?

Mieke Detailleur van Rust in je Hoofd biedt je praktische tools die je meer zelfvertrouwen geven.

Via Rust in je Hoofd geef ik motiverende coachings en workshops  aan volwassenen en kinderen die weer op adem willen komen, en rust willen vinden in hun hoofd en buik. Want rust is de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven.

Een leven zonder faalangst, schaamte, trauma’s of een doorgedreven perfectionisme. En dus een leven waarin depressie, burn-out of stress minder kans maakt.

Door rust te creëren in het hoofd, volgt ook meer rust in de buik. Want vaak leiden faalangst en een gebrek aan zelfvertrouwen tot overgewicht, omdat we onze negatieve gevoelens compenseren met ongezond en veel eten. Als afslankcoach begeleid ik je naar meer rust in je buik.

Mijn aanpak voor meer rust

Rust in je Hoofd streeft ernaar om volwassenen en kinderen zich goed in hun vel te laten voelen, en hen te leren geloven in hun eigen kunnen. Ik kijk naar je levensstijl en je levensgeschiedenis en achterhaal wat jou bezighoudt.

Samen bepalen we wat de ideale situatie zou zijn, zodat ik jou naar dat doel kan coachen, motiveren en evalueren. Ik laat je in je eigen tempo de rust terugvinden die je nodig hebt.

Kindercoaching 

Als coach werk ik ook bijzonder graag met kinderen. Zij zijn de volwassenen van morgen en dus is het belangrijk om te investeren in de manier waarop ze in het leven staan.

Want ook kinderen kampen vaak met een gebrek aan zelfvertrouwen.schamen zich voor hun resultaten op school en krijgen daardoor faalangst. Ik bied hen een veilig kader, en begeleid hen door te creëren, spelen, tekenen en praten. Als ouder ben je natuurlijk betrokken bij de coaching. Zo komen we samen met je kind tot een positieve oplossing en een andere aanpak voor de toekomst. Het doel? Meer rust in het hoofd van je kind.

Wil je meer weten over de coachingmogelijkheden van Rust in je Hoofd? Neem dan gerust contact op voor meer informatie

Mijn weg naar Rust in je Hoofd

Mijn interesse in zelfontplooiing en psychologie kreeg wortel toen ik een jonge twintiger was. Dat kiemende zaadje is ondertussen via literatuurstudies, zelfontwikkeling en opleidingen uitgegroeid tot een stevige boom. Met wat extra jaarringen, maar vooral ook met meer wijsheid en levenservaring. Met Rust in je Hoofd maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Ik zag mijn droom om mensen te begeleiden werkelijkheid worden.

Rust brengen

Rust. Dat is mijn expertisedomein. Ik help volwassenen om rust te creëren in hun hoofd. Ik geef hen daarbij de tijd om op hun eigen tempo te evolueren. Als lifecoach vind ik inlevingsvermogen en ruimdenkendheid sleutelwoorden.

Mensen bewuster laten leven

Ik bied coaching aan iedereen die minder gejaagd en meer bewust wil leven. Dat doe ik niet door te zeggen hoe het moet, maar wel door een luisterend oor te bieden en mensen zelf tot inzichten te laten komen. Met deze aanpak probeer ik rust te brengen in het hoofd, de buik en het leven van kinderen en volwassen.

Mijn aanpak voor meer rust

Rust in je Hoofd streeft ernaar om volwassenen en kinderen zich goed in hun vel te laten voelen, en hen te leren geloven in hun eigen kunnen. Ik kijk naar je levensstijl en je levensgeschiedenis en achterhaal wat jou bezighoudt. Samen bepalen we wat de ideale situatie zou zijn, zodat ik jou naar dat doel kan coachen, motiveren en evalueren. Ik laat je in je eigen tempo de rust terugvinden die je nodig hebt.

Intake gesprek

De missie van Rust in je Hoofd:

Hoe krijg je opnieuw meer rust in je hoofd en je buik, zodat je sterker en gelukkiger in het leven staat? 

Met Rust in je Hoofd wil ik volwassenen begeleiden om meer rust te krijgen in hun hoofd, zodat ze bewuster kunnen leven. Ik help hen in hun eigen tempo, met alle aandacht en vertrouwen. Zo kunnen ze gewoon zijn wie ze zijn, zonder het gevoel te krijgen dat ze in een perfect plaatje moeten passen.

Ook kinderen kunnen terecht bij Rust in je Hoofd, omdat ik het ontzettend belangrijk vind dat deze volwassenen van de toekomst zich goed voelen in hun vel. Dat ze leren geloven in hun eigen kunnen, zelfs bij leerproblemen.

Omdat veel mensen het overvolle gevoel in hun hoofd compenseren met veel en ongezond eten, ga ik in mijn praktijk ook aan de slag met mensen die de motivatie willen vinden om gezonder te eten. Samen werken we aan een andere kijk op afslanken, waarbij ze meer energie krijgen en een goede gezondheid nastreven. Zo ervaren ze meer rust in hun buik.

Wil je ontdekken hoe je meer rust vindt in je hoofd en/of je buik? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Visie

In onze maatschappij ervaren heel wat mensen niet alleen onrust in hun hoofd, maar ook in hun buik. Het onbevredigende gevoel dat hierdoor ontstaat, houdt hen tegen om te doen wat ze echt willen. Overdreven perfectionisme, faalangst, trauma’s, gebrek aan zelfvertrouwen en schaamte blokkeren hen om te zijn wie ze zijn. En niet zelden compenseren ze dat met eten.

Rust in je Hoofd biedt kinderen en volwassenen dan ook de tools om in hun eigen tempo weer rust te vinden. Hierdoor krijgen ze evenwicht in hun overvolle hoofd én buik en staan ze veel sterker in het leven.

Wil je ontdekken hoe je meer rust vindt in je hoofd en/of je buik? Neem dan gerust contact op  voor een vrijblijvende kennismaking.